LOGO FIRMY

 STRONA GŁÓWNA

Programy patriotyczne

 Pamięci Jana Pawła II
 Konstytucja 3-go Maja
 Powstanie Warszawskie
 Wybuch II Wojny Światowej
 Rocznica 17-go Września
 Szlak II-go Korpusu
 Święto Niepodleglości
 Programy o Warszawie
 Ukochany kraj
 Rzeczpospolita sarmacka
 Bohater i jego czasy

Kazimierz Mazur - aktor

 Koncerty
 Spektakle
 Imprezy estradowe
 Filmografia

Operetka

 Sylwester Targosz-Szalonek
 Witold Matulka
 Koncerty

Musicale

 Koncerty
 Lata dwudzieste
 Kinga Compa

Muzyka wielu kultur

 Pieśni żydowskie
 Cygańskie niebo
 Na ludową nutę
 Country & Western
 Pieśni gospel
 Szanty
 Melodie świata
 Śląskie klimaty
 Bałkańskie rytmy
 Flamenco
 Rosja, Rosja...

Galeria gwiazd

 Propozycje

Biesiady

 Biesiada Polska
 Biesiada Śląska
 Biesiada Romska

Programy kabaretowe

 Propozycja

Koncerty okazjonalne

 Wielkanoc
 Dzień Babci
 Dzień Kobiet
 Dzień Matki
 Kolędy
 Programy Świąteczne

Dla dzieci i młodzieży

 Historyczno-patriotyczne
 Poetycko-muzyczne
 Programy edukacyjne
 Programy dla klas 0 - III
 Programy świąteczne
 Programy Mikołajkowe
 Zabawy i bale
 Programy muzyczne

Festyny

 Dzień dziecka
 Happeningi dla młodzieży
 Happeningi rodzinne
 Festyny tematyczne
 Festyny rodzinne
 Dni miast
 Biesiady

Imprezy dla firm

 Eventy
 Imprezy okolicznościowe
 Imprezy tematyczne
 Biesiady
 Pikniki firmowe
 Festyny tematyczne
 Programy świąteczne
 Programy dla dzieci
 Świąteczne programy    dziecięce

Programy poetyckie

 Polska poezja przez wieki
 Perły światowej poezji
 Poezja śpiewana
 Kazimierz Mazur

Recitale gwiazd

 Propozycje

Zespoły muzyczne

 Alexander's Ragtime Band
 Gdynia Radio
 Mosquito
 Lapidarium Band
 The Nice
 Disc jockeye
 Zespół Bagaż
 Zespół weselny Pretekst

Szkolenia

 Szkolenia specjalistyczne
 Szkolenia osobowościowe
 Szkolenia niezbędne na
   nowoczesnym rynku pracy


Kazimierz Mazur - filmografia

Kazimierz Mazur Kazimierz Mazur

Urodzony w Warszawie 1984 roku.
W lutym 2009 r. zdał aktorski egzamin eksternistyczny przed komisją ZASP w Warszawie.
Ukończył wydział filmowy sztuki operatorskiej w Warszawie.

Role:
Karbala Wojna w Iraku (2014) - kapral Łucki
Tajemnica Westerplatte (2012) - kapral Edmund Szamlewski
Yuma (2012) - Rysio
Ojciec Mateusz (2014) - główna rola odcinka Jarek zabójca
1920. Wojna i miłość (2010) - podporucznik Mateusz Dobrowolski
Kaffe i Gdansk (2010) - Lech Wałęsa
Popiełuszko. Wolność jest w nas (2009) - kolega Kaśki
Niania (2008) odc. 92 - jako on sam
Na dobre i na złe (2008) - Tęczkiewicz, kandydat na rezydenta interny
BrzydUla (2008 - 2009) - ratownik medyczny
Stygmatyczka Scena Faktu Teatru Telewizji (2008) - Franek Moculewicz
Inka 1946 Scena Faktu Teatru Telewizji (2007) - obywatel Mazur
Oskarżeni. Śmierć sierżanta Karosa - Scena Faktu Teatru Telewizji (2007)
Brejk (IX 2007 - V 2008) program rozrywkowy telewizji ZigZap - prowadzący
Na Wspólnej od (2003) - Kamil Hoffer


    KONTAKT
  Beata Bogdańska - Mazur  e-mail:agencjascena@interia.eu      http://agencjascena.eu
                       tel. +48 609 915 718                   

Webmaster © Arkadiusz Nowak e-mail: Arkadiusz.Nowak@interia.eu